Meistä

Ensimmäisen kerran törmäsin rotuun vuonna 2003 etsiessäni tervettä, pitkäikäistä ja aktiivista molossia, silloin jo rotu vaikutti mielenkiintoiselta ja jäi syvästi mieleeni. Suomessa ei sillä hetkellä ollut montaakaan rodun edustajaa (jos yhtään) eikä kukaan ollut kuullut rodusta yhtään mitään, joten siitä lähti rotuun tutustuminen omin voimin liikkeelle. Koska asumisolosuhteet eivät olleet toivottavat tälle rodulle, se jäi vain haaveeksi pitkäksi aikaa, kunnes vuonna 2009 aloin uudelleen harkitsemaan ensimmäistä rodun edustajaa itselleni ja ajatuksen kanssa lähdin selailemaan kasvattajia ja pentueita. Siihen mennessä olin jo saanut hyvän mielikuvan rodusta, tiesin millaista koiraa olin etsimässä ja mikä sukulinja oli minulle se sopivin. Pitkän etsinnän jälkeen täydellinen narttu löytyi suhteellisen läheltäkin vielä ja siitä alkoi oman pennun odottaminen. Vuonna 2012 meille vihdoinkin syntyi sopiva pentu ja näin meille muutti Chelentano. Siitä lähtien rotu vei sydämen mennessään ja boeleita onkin muutama ilmaantunut lisää.
Näiden vuosien aikana olemme tutustuneet moniin mahtaviin ihmisiin ulkomailla ja tulemme jatkossakin tekemään tiivistä yhteistyötä heidän kanssa.

Suomen kennelliiton kasvattajan peruskurssin olen suorittanut hyväksytysti 17.10.2010

Kuulun lisäksi seuraaviin yhdistyksiin:
Suomen Kennelliitto
Boerboel International

Suomen Boerboelit ry

Asumme maaseudun rauhassa Mäntsälässä 2,6 hehtaarin tontilla. Tällä hetkellä mitään varsinaisia kenneltiloja meillä ei ole, vaan kaikki koiramme asuvat meidän kanssamme sisällä talossa. Pihalla koirilla on jokaisella omat 50 neliön tarhat katoksilla ja kopeilla, joissa viettävät aikaa silloin kun ei olla kotona. Tällä hetkellä osa tontista on aidattuna, joten koiramme pääsevät toteuttamaan itseään tekemällä aluevartijan töitä.


 

 

© Mitään tämän sivuston materiaalia ei saa kopioida, uudelleen julkaista, siirtää, sijoittaa, levittää tai muuten jakaa millään tavoin ilman Tuebor Boerboel:n nimenomaista suostumusta. Sinulla ei ole oikeutta jakaa, muokata, levittää tai käyttää tämän sivuston sisältöä, mukaan lukien tekstejä ja kuvia julkisiin tai kaupallisiin tarkoituksiin ilman Tuebor Boerboel:n etukäteen antamaa kirjallista lupaa.

www.hitwebcounter.com